Mung butuh 3 sesi seminggu lan 20 menit saben sesi kanggo mbantu sampeyan nggawe owah-owahan!

Entuk Aplikasi Latihan Otak CogniFit ing Google Play

CogniFit wis suwe dadi alat latihan otak sing dipercaya, mbantu atusan ewu pangguna nguatake jalur saraf.

Kabeh produk CogniFit wis dikembangake liwat kolaborasi antarane dokter, psikolog, ilmuwan kognitif, peneliti medis, pendidik, lan insinyur piranti lunak.

Iki minangka dhasar praktik ilmiah paling apik sing ngidini kita nggawe alat kognitif sing apik banget lan mbangun kemitraan sing penting karo tim riset ing saindenging jagad.

Kaca-kaca iki mung kanggo informasi. Kita ora ngedol produk sing nambani kahanan. Produk CogniFit kanggo nambani kondisi saiki lagi ing proses validasi.

Yen sampeyan kasengsem mangga ngunjungi Platform Riset CogniFit