Потребни се само 3 сесии неделно и 20 минути по сесија за да ви помогне да направите промени!

Преземете ја апликацијата CogniFit за обука на мозокот на Google Play

CogniFit одамна е доверлива алатка за обука на мозокот, која им помага на стотици илјади корисници да ги зајакнат нервните патишта.

Сите производи на CogniFit се развиени преку соработка помеѓу лекари, психолози, когнитивни научници, медицински истражувачи, едукатори и софтверски инженери.

Токму оваа основа во научните најдобри практики ни овозможи да создадеме фантастични когнитивни алатки и да изградиме вредни партнерства со истражувачки тимови ширум светот.

Овие страници се само за информации. Ние не продаваме никакви производи кои третираат состојби. Производите на CogniFit за лекување состојби во моментов се во процес на валидација.

Доколку сте заинтересирани посетете Платформа за истражување на CogniFit