Butuh ngan 3 sesi saminggu sareng 20 menit pikeun ngabantosan anjeun ngarobih!

Kéngingkeun Aplikasi Latihan Otak CogniFit di Google Play

CogniFit parantos lami janten alat palatihan otak anu dipercaya, ngabantosan ratusan rébu pangguna nguatkeun jalur saraf.

Sadaya produk CogniFit parantos dikembangkeun ku kolaborasi antara dokter, psikolog, élmuwan kognitif, peneliti médis, pendidik, sareng insinyur perangkat lunak.

Yayasan ieu dina prakték ilmiah anu pangsaéna anu ngamungkinkeun urang nyiptakeun alat kognitif anu hebat sareng ngawangun kerjasama anu berharga sareng tim panaliti di sakumna dunya.

Kaca ieu kanggo inpormasi wungkul. Kami henteu ngajual produk anu ngubaran kaayaan. Produk CogniFit pikeun ngubaran kaayaan ayeuna nuju prosés validasi.

Upami anjeun kabetot mangga nganjang Platform Panalungtikan CogniFit